Tarieven

Tarieven

De Nederlandse Zorgautoriteit heeft in samenspraak met de beroepsverenigingen de maximum mondzorgtarieven vastgesteld voor alle mondzorgpraktijken in Nederland.

Klik hier voor de mondzorg tarieven voor 2023.

Behandelingen van kinderen tot 18 jaar worden door de zorgverzekeraar volledig vergoed vanuit de basisverzekering. Behandelingen van volwassenen worden vergoed vanuit de aanvullende tandartsverzekering. Dit geldt zowel voor preventieve als voor parodontale behandelingen. Welke behandeling voor u geschikt is hangt af van uw mondgezondheid. Tijdens de eerste afspraak zal een voor u passend behandelplan met u worden besproken.

Facturering

infomedicsAlle declaraties worden verzorgd door Infomedics factoring bedrijf. Infomedics probeert uw nota eerst bij uw zorgverzekeraar te declareren.
Voor een eventueel restbedrag krijgt u een nota per e-mail. Indien u geen e-mail adres aan ons heeft doorgegeven, krijgt u de nota per post thuis.

Vergoedingen

VergoedingenBehandelingen van personen van 18 jaar en ouder worden enkel vergoed vanuit een aanvullende tandartsverzekering. Behandelingen van kinderen onder de 18 jaar vallen binnen de basisverzekering en worden 100% vergoed. Afhankelijk van de polisvoorwaarden van uw aanvullende zorgverzekering komen de kosten van behandeling in aanmerking voor vergoeding. Informeert u altijd voor behandeling naar uw eigen specifieke situatie bij uw zorgverzekeraar!

Let op: Zorgverzekeraars maken onderscheid in vergoedingen afhankelijk van DPSI. Zie voor voor meer informatie: www.zorgverzekering.net.

Stel uw vraag!